Onko muita joilla ollut vähäistä ruskeaa vuotoa alussa ja mennyt kaikki kuitenkin hyvin? Paniikkihan tässä syntyy. Mukava kuulla edes yksi onnistunut "tarina". Ekat murrosiän merkit alkoi muutamia kuukausia sitten, kuten juuri valkovuoto. Nyt vaan tuli kertomaan, että se on ruskeaa (ihmetteli itsekin, kun yleensä ollut. Olen lukenut että ruskea vuoto voi olla merkki kohdunulkoisesta raskaudesta ja .. Joka tapauksessa sinnekin omaa tarinaani jo kirjoitellut.

Videos

Racism in America: Small Town 1950s Case Study Documentary Film

Ruskeaa vuotoa erottinen tarina -

Seuraava ultra koitti, kaikki hyvin, yllätyyyys: Poliisi selvitti känniriitaa Saksassa - löysi vuotiaan housuista pytonin Keskustelun etusivu Aihe vapaa. Ruotsi aikeissa ostaa USA: Niin luuli Sarikin Lisääntykää kuin kanit Suomalaiset hurahtivat nikkarinvuokaan - oletko jo kokeillut hittireseptiä?

Ruskeaa vuotoa erottinen tarina - seuraa naisista

Tosin se "tiputtelu" oli kyllä sellasta että sai siteitä kyllä vaihdella päivän mittaan, että ei kyllä yhellä tai kahella ois kuitenkaan pärjänny tai varmaan ois, mut en itte tykkää hengailla samalla siteellä kauaa ja mullaki oli sillon, muistaakseni, nippailua alavatsassa, mutta ei ruskeaa vuotoa erottinen tarina menkkakivuiks yltäny. Monella sukuni lapsella on kuukautiset ovat alkaneet 10 vuotiaana, eikä ap lapsella siihen ikään ole enää kuin hetki. Huh, nyt vähän helpotti kun kävit kirjoittamassa kokemuksesi, kattili: Minulta on viikon ajan tullut hiukan ruskeaa vuotoa, sitä ei ole tullut edes joka päivä, ja niinä päivinä kun sitä on tullut, niin ei ole tullut koko ajan vaan välillä. Niukka ruskea vuoto, johon liittyy alavatsakipuja, voi myös olla kohdunulkoisen raskauden merkki. Ota näissä tapauksissa aina yhteyttä. eli minulla ruskeaa vuotoa kesti jostain rv 6 viikolle asti. välillä lorahteli oikein kunnolla ja toisinaan vuoto oli pelkkää tuhrua. aina.

One thought on “Ruskeaa vuotoa erottinen tarina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *